за нас . нашата мисия . услуги . клиенти . референции . работа . контакти

Nice Лого Дизайн » Референции

Впечатленията ми от nicelogodesign.com са бърза, адекватна и творческа работа на добра цена.

Васил Ковачев,
Health and Beauty

Бих препоръчала Nice Logo Design, тъй като оправдаха доверието и очакванията ни от съвместната ни работа по изработка на лого на фирмата. Бързина, удобен начин за комуникация с клиента и възможност за избор! Надяваме се, че и при изработката на сайта ни ще бъдем също така удовлетворени!

Build Max Company,
Теодора Петрова

Няма да бъде пресилено ако кажа, че беше удоволствие за мен контакта ми с Вашата фирма. Благодаря за перфектната работа. Впечатлена съм от коректността, проявения професионализъм, организацията за работа на фирмата и талантливия екип.

Елка Александрова,
Елконто Консулт

Позволете да Ви препоръчам екипа на NICE Logo Design. По време на съвместната ни работа те се доказаха като много добри творци и професионалисти.

Огнян Соколов
Управител
Advanced Financial Consultants

 

При работата с вас получих графична концепция, която точно съответства на корпоративната идентичност, бързина и не на последно по важност място, внимание и индивидуален подход! Поздрави!

Иван Димитров,
Шот Арте

 

Бърза, креативна и качествена изработка. Отлична комуникация с клиента.

Александър Рангеов,
IPS

 

Попаднах на Вашия сайт докато си търсех изпълнител за създаване на ново лого на фирмата. Хареса ми оформлението на сайта, както и идеите за лого. Свързах се с г-н Димитров и в много кратък срок бях поканена на среща, а след като изясних какво искам - в също толкова кратък срок ми беше предоставено лого, което харесах и сега е част от цялостната визия на компанията ми.
Ако мога да събера впечатлението в две думи - доволна съм!

Златка Белинова
Изпълнителен директор
"Партнер лизинг" АД

 

Като клиент на Nice Logo Design мога да изкажа удовлетворението си от свършената работата.

Иво Веселинов
"Имен Ден"