за нас . нашата мисия . услуги . клиенти . референции . работа . контакти

Работен процес в Nice Лого Дизайн

1. Запознайте се с нас, с нашия сайт и нашето лого портфолио

Разгледайте уеб сайта на NICE Лого Дизайн. Информацията в него сме я публикували за Вас – Клиента!

Посетете нашето лого дизайн портфолио, вижте нашите цени и пакетни предложения за лого дизайн и ще се убедите, че желаете NICE Лого Дизайн да изработи Вашето уникално фирмено лого.


2. Попълнете формата за поръчка на лого

След като изберете подходящия за Вас лого дизайн пакет, отворете страницата Поръчай и попълнете интуитивната форма за поръчка за лого. Лесна е за попълване и няма да Ви отнеме много време.

Моля, кажете ни всичко онова за Вашия бизнес, което смятате че може да помогне на нашите дизайнери, за да изработят едно професионално фирмено лого. Колкото повече информация ни предоставите, толкова по-голям шанс има да получите перфектния дизайн от първия път.

Информацията, която споделяте с нас остава строго конфиденциална.


3. Договор и авансово плащане

В рамките на един работен ден, след като получим поръчката, наш сътрудник ще се свърже с Вас за нейното потвърждение. На посочения от Вас e-mail ще ви изпратим договор и проформа фактура със стойността на авансовото плащане.


4. Дизайн на Вашето лого

След като уточним Вашите изисквания по телефон или e-mail (можете да посетите и нашия офис в София) и след получаване на плащането, в рамките на договорения срок (обикновено 5 работни дни) ще получите разработените от нас предложения за лого.

Избрани от Вас предложения за дизайн на логото, следват да бъдат коригирани, според Вашите забележки и допълнителни изисквания. Този процес се повтаря до окончалтеното одобрение на логото от Ваша страна.


5. Вие получаване Вашето ново лого

След като завършване на работата по Вашето ново фирмено лого, наш сътрудник ще ви изпрати проформа за оставащото плащане от пакета. След получаване на плащането нашите дизайнери ще ви изпратят логото в .zip файл на посочен от Вас e-mail.

Ние предоставяме Вашето лого в няколко висококачествени файлови формата: EPS, TIF, JPG, и PNG. Това са форматите, които ще са Ви нужни за професионален печат и за онлайн и офлайн ползване на Вашето лого.